ważne informacje


ZATRUDNIMY KIEROWCÓW ZATRUDNIMY MECHANIKÓW
Sevibus S.A.




 

info:  schemat . cennik / regulamin . zasady korzystania z biletów na liniach strefowych . wniosek o wydanie EM-karty

rozkład jazdy (od 02.09.2017r):

Informujemy, iż rozkłady jazdy znajdują się na serwerze Urzędu Miasta Wrocławia.
Ewentualne błędy prosimy zgłaszać bezpośrednio do w/w Urzędu: wtr@um.wroc.pl

908 . 930

Monitoring Online


AKTUALNOŚCI

Obowiązek informacyjny RODO (Wisznia Mała)
26 May

OBOWIĄZEK INFORMACYJNY

W związku z wejściem w życie z dniem 25 maja 2018r. ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych (RODO) przekazujemy najważniejsze inormacje nt. zmiany zasad gromadzenia i przetwarzania Państwa danych osobowych w ramach zadania: "Świadczenie usług w zakresie publicznego transportu zbiorowego organizowanego przez Gminę Wrocław na terenie Wrocławia oraz Gminy Wisznia Mała".




Klauzula informacyjna (obowiązek informacyjny)

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. w imieniu administratora:  Gminy Wrocław (siedziba: plac Nowy Targ 1-8, 50-141 Wrocław) informujemy, iż:

  1. Inspektorem ochrony Państwa danych osobowych z ramienia administratora jest: Sebastian Sobecki, tel. 71 777 77 24, e-mail: iod@um.wroc.pl, adres: j.w.;
  2. Podane przez Państwa w trakcie wyrabiania biletów elektronicznych oraz biletów okresowych dane są przetwarzane w celu wydania EM-karty oraz personalizacji elektronicznej karty. W tym celu będą przetwarzane: imię i nazwisko, wizerunek (zdjęcie), numer karty, nr ewidencyjny;
  3. Podstawą przetwarzania  wyżej wymienionych danych osobowych jest dobrowolnie wyrażona przez Panią/Pana zgoda.
  4. Ponadto Gmina Wrocław przetwarza w celu zawarcia umowy przewozu oraz wydania na żądanie faktury VAT następujące  dane osobowe :
    1. rodzaj biletu; 
    2. trasa (relacja);
    3. nr linii;
    4. nr kursu;
    5. data ważności biletu;  
    6. data sprzedaży biletu;
    7. NIP;
    8. nazwa firmy;
    9. REGON;        
    10.  adres prowadzonej działalności gospodarczej.
  5. Dane osobowe będą przetwarzane aż do ewentualnego wycofania przez Panią /Pana zgody na przetwarzanie danych ww. celach, a po wycofaniu zgody aż do dnia upływu terminu wynikającego z przepisów prawa podatkowego dla udokumentowania sprzedaży biletów.
    Podanie danych osobowych jest dobrowolne.
  6. Pani/Pana dane osobowe zostaną udostępnione operatorowi miejskiej komunikacji na terenie Wrocławia i Gminy Wisznia Mała,
    tj. Sevibus S.A.ul. Sułowska10, 51-180 Wrocław oraz wystawcy EM-karty:  Barbara Gust, ul. Powstańców Wielkopolskich, Wrocław.
  7. Ponadto dane osobowe mogą zostać udostępnione podmiotom współpracującym z administratorem w celu prawidłowej realizacji usługi.
  8. Pani /Panu przysługują następujące prawa związane z przetwarzaniem danych osobowych :
    • prawo do wycofania zgody,
    • prawo do dostępu do swoich danych osobowych,
    • prawo żądania sprostowania swoich danych osobowych,
    • prawo żądania ograniczenia przetwarzania swoich danych osobowych,
    • prawo do przenoszenia swoich danych osobowych, tj. prawo otrzymania swoich danych osobowych, w ustrukturyzowanym, powszechnie    używanym formacie informatycznym nadającym się do odczytu maszynowego. Może Pan i/pan przesłać  te dane innemu administratorowi danych lub zażądać, abyśmy przesłali Pani/Pana dane do innego administratora. Jednakże zrobimy to tylko jeśli takie przesłanie jest technicznie możliwe.
  9. PRAWO WYCOFANIA ZGODY:
    Pani/Pana dane osobowe są przetwarzane na podstawie zgody. W związku z tym przysługuje prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych
    w dowolnym momencie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie Pani/Pana zgody przed jej wycofaniem. Zgodę można wycofać poprzez złożenie  oświadczenia w punkcie wydania EM-karty.
  10. PRAWO WNIESIENIA SKARGI:
    Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochrona danych osobowych, tj. Prezesa Urzędu Ochrony  Danych Osobowych.

W związaku z powyższym zmianie ulega treść (wzór) wniosku o wydanie EM-karty który możecie Państwo pobrać również z naszej strony www.



 
Informacja nt. punktu sprzedaży biletów "Wisznia Mała" (Wisznia Mała)
22 May

Szanowni Pasażerowie,

Informujemy, iż z przyczyn niezależnych od nas  (problemy techniczne punktu) w okresie od dnia 22 maja 2018r. do 26 maja 2018r. nieczynny będzie  kiosk na pl. Powstańców Wielkopolskich we Wrocławiu.
Sprzedaż biletów  okresowych w tym czasie powadzić będziemy w kasie biura Sevibus S.A. w dni powszednie w godzinach 06:00 - 16:00.

Za utrudnienia przepraszamy.


 
Godziny pracy Sevibus S.A. w dniu 2 maja 2018r. (Siechnice, Kobierzyce, Wisznia Mała)
26 April

Szanowni Państwo,

Informujemy, iż w dniu 2 maja 2018r. (środa) biuro spółki Sevibus S.A. będzie czynne do godziny 12:00.

Okręgowa Stacja Kontroli Pojazdów w tym dniu zaprasza w godzinach 900 - 1200
 


 
Organizacja komunikacji międzygminnej w okresie weekendu majowego oraz Święta Bożego Ciała (Siechnice, Wisznia Mała)
24 April

Szanowni Pasażerowie

 

Uprzejmie informujemy, że komunikacja międzygminna

w okresie weekendu majowego (od 1.05.2018 do 3.05.2018) oraz

w okresie Święta Bożego Ciała (od 31.05.2018 do 3.06.2018)

kursować będzie według następujących zasad:




 

1 maj 2018r.
WTOREK

wszystkie linie kursują zgodnie z niedzielnymi rozkładami jazdy

2 maj 2018r.
ŚRODA

wszystkie linie kursują zgodnie z sobotnimi rozkładami jazdy

3 maj 2018r.
CZWARTEK

wszystkie linie kursują zgodnie z niedzielnymi rozkładami jazdy

 

31 maj 2018r.
CZWARTEK

wszystkie linie kursują zgodnie z niedzielnymi rozkładami jazdy

1 czerwiec 2018r.
PIĄTEK

wszystkie linie kursują zgodnie z sobotnimi rozkładami jazdy

2 czerwiec 2018r.
SOBOTA

wszystkie linie kursują zgodnie z sobotnimi rozkładami jazdy

3 czerwiec 2018r.
NIEDZIELA

wszystkie linie kursują zgodnie z niedzielnymi rozkładami jazdy


 
Otwarcie Stacji Kontroli Pojazdów (Siechnice, Kobierzyce, Wisznia Mała)
3 April

3 marzec 2018r.

OKRĘGOWA STACJA KONTROLI POJAZDÓW OTWARTA!

Informujemy, iż w dniu jutrzejszym tj. 4 marca 2018r. OSKP Sevibus S.A. ponownie otwiera się dla Państwa.
Zapraszamy na badania rejestracyjne, przeglądy okresowe oraz kontrolne.
Jesteśmy najnowocześniejszą stacją kontroli pojazdów we Wrocławiu, prowadząc badania kontrolne wszystkich typów pojazdów w oparciu o dwie linie diagnostyczne polskiej firmy Unimetal




Zapraszamy właścicieli pojazdów osobowych, ciężarowych, dwuśladów i czterośladów a także tych z napędem 4x4 do naszej stacji kontroli pojazdów znajdującej się we Wrocławiu, przy
ul. Sułowskiej 10.

Z okazji otwarcia Stacji oraz 10 - lecia Sevibus S.A. od jutra, do dnia 7 marca 2018r.
co 10 klient, który odwiedzi naszą stację i dokona przeglądu rejestracyjnego dodatkowo otrzyma od nas miłą (i smaczną) niespodziankę :)

Stacja czynna jest w dniach: poniedziałek - piątek w godzinach: 700 - 2000 oraz w każdą sobotę w godzinach: 900 - 1400.
Zapewniamy profesjonalną obsługę, najnowocześniejszy sprzęt diagnostyczny a także bezgotówkowe płatności za przeglądy kartami Visa lub Mastercard.

Przyjedź na Sułowską 10!

 



 
<< nowsze
| starsze >>
©2008-2018 SEVIBUS S.A. | webdesign & coding: UNIQ POLIMEDIA

Ta strona do prawidłowego działania używa mechanizmu cookies (tzw. ciasteczek). [zamknij]